Naši apartmani

ROYAL APARTMAN

Royal apartman je dupleks sa dve spavaće sobe, hodnikom, kupatilom, kuhinjom sa trpezarijom i velikim balkonom od 18m2. U apartmanu postoji mogućnost za smeštaj od 5 do 7 osoba. Pogodan je za smeštaj DVE PORODICE. U jednoj spavaćoj sobi se nalazi krevet za dve osobe, u drugoj je krevet za dve osobe i single krevet, dok u velikoj trpezariji koja je fizički odvojena postoji ležaj za dve osobe. Obe spavaće sobe i trpezarija imaju izlaz na ogroman balkon. Apartman je opremljen (velikim frižiderom sa komorom za zamrzavanje, šporetom sa ravnom pločom i rernom, mikrotalasnom pećnicom, posteljinom i dr.). Klimatizovan je, poseduje Internet i TV sa satelitskom antenom. Ima svoj parking. Apartman se nalazi na II spratu i potrebno je 2 minuta hoda od glavne plaže (150m).

BELLA VISTA APARTMAN

Apartman Bella Vista je dupleks sa dve spavaće sobe, kuhinjom sa trpezarijom, kupatilom i balkonom sa predivnim pogledom na more i sa pogledom na Olimp. U obe spavaće sobe postoji po ležaj za dve osobe i single krevet (6 odraslih osoba). Apartman je opremljen (frižiderom sa komorom za zamrzavanje, šporetom sa rernom, veš mašinom, posteljinom i dr.). Klimatizovan je i poseduje TV sa satelitskom antenom i Internet. Ima svoj parking. Nalazi se na III spratu. Udeljen je oko 200m od manje plaže i oko 300m od gradske plaže.

ŠTA VAM NUDIMO?

Grčku mnogi nazivaju kolevkom moderne civilizacije. Zemlja maslina i vina, zemlja Olimpijskih igara, zemlja ratara, pastira i moreplovaca, zemlja tri hiljade ostrva, predivnih plaža, zemlja Zevsa, Poseidona, Apolona, Afrodite, zemlja Platona, Aristotela, Sokrata – jednom rečju, Grčka je majka sveta. Nudimo vam lud i nezaboravan provod, za sve generacije od najmlađih do najstarijih. Dođite i osetite sve čari Grčke i Nea Kalikratije!

Kontakt:

TEL1: 0604198750
TEL2: 0631045042
mina_krstic@hotmail.com